Welkom bij het reisverslag van Mary en René

Grand Junction, Colorado (3)

Datum: Dag 21, 18 september 2010

Staat : Colorado

Weer : zonnig en warm

Grand Junction, Colorado

Vanmorgen hebben we buiten ontbeten! Er zijn nogal wat activiteiten in de buurt dit weekend en het hotel zit helemaal vol. De ontbijtruimte is niet zo heel groot, dus alles zat vol.

Niet getreurd, we pakken wat we nodig hebben en gaan lekker met ons bordje voor het hotel zitten, daar zijn ook tafels.

We hadden gisteren een bakkertje ontdekt die lekkere broodjes verkoopt, dus we kopen broodjes voor onderweg en gaan op pad.

We nemen eerst de I-70 nemen naar het oosten en krijgen dan de afslag voor het National Forest Grand Mesa. Meteen hierna gaat de weg alweer flink omhoog en voor we het weten zitten we op 2700 m. hoogte.

De bomen zijn al flink aan het verkleuren en we hebben weer prachtige uitzichten. Als je tegen een berg opkijkt zie je allerhande kleuren geel en groen, het is echt zooo mooi.

Wat verder het bos in krijg je heel veel meren. Je hebt het ene nog niet gezien, maakt een bocht in de weg en daar is alweer een meer. Het is prachtig weer vandaag dus wat willen we nog meer. 'boven' is het ongeveer 18 graden, maar in de zon voelt het warmer.

We vervolgen de weg en na verloop van tijd besluiten we op een picknickplaats lekker te gaan zitten lezen en onze broodjes op te eten. Van lezen komt niet veel, want rond de picknickplaats vliegen steeds 3 prachtige blauwe vogels (bluejays???) rond.

Na een tijdje gaan we weer verder en gaan via de plaats Delta het bos weer uit.

Beneden aangekomen is het 35 graden C. Pffff, ietsje minder mag ook hoor

Cool

We rijden naar het hotel en zien dat er bij het zwembad nog net wat plekken in de schaduw vrij zijn. Heerlijk met een boek, het lijkt wel vakantie!!

Morgen gaan we op weg naar Salida en we kregen vanmiddag van mensen voor wie ik een foto maakte het advies om via de Independence pass te gaan. Goed, gaan we doen, moet heel mooi zijn. Dat horen jullie dus morgen.

Fijne zondag!

Groeten, René en Mary

wilma

Wat is het mooi in deze periode.
Het is hier nu een uurtje of 10 en het weer ziet er vrij goed uit voor de zondag.
Ik ga aan me bakkie yoghurt en Paul roepen want die moet vroeg beginnen in de Zoete inval.

tot morgen

kaatje

Volgens mij krijgen jullie een shock als je hier terug komt. Na al dat mooie weer en al die mooie plaatjes gewoon weer dat grauwe gedoe hier, troost je, het went weer snel hoor hahaha. Gelukkig gaan ook hier de bomen kleuren dus komt het toch nog goed. Veel plezier vandaag weer.
doeidoei
ka

Lisette

Geniet er van. Al is 35 graden heet, hier is het echt herfst!